top of page

BOEKEN BESTELLEN

KIND waar ben je

 

Herkent u deze problematiek en/of beleeft u op dezelfde manier de situatie zoals het hier is beschreven en bent u op zoek naar antwoorden om met dit gemis om te gaan of wilt u een boek dat over De WARE Liefde gaat gewoon aan iemand cadeau doen, dan is ‘Kind, waar ben je’ het boek dat u nodig heeft.

 

Het boek beschrijft tevens de grotere en dieperliggende vraag die achter dit verhaal schuil gaat en geeft aan hoe, waar en bij wie de oplossing te vinden is.

 

Wilt u het boek 'Kind waar ben je'  bestellen? Dat kan! Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Novapres b.v. te Hoenderloo. Informatie hierover is te vinden op de site www.novapres.nl

 

Het boek is echter ook leverbaar via de reguliere boekhandel zoals Paagman, De Kler, Bruna, Donner etc...alsook via de webwinkel Bol.com

 

De auteur geeft in zijn boek aan dat de opbrengst van de verkoop van het boek geheel ten goede komt aan het belang van het kind en de (groot) ouder.

 

 

 

 

George Westerduin: Weg van Ware Liefde

Dit nieuwe boek is in elke boekhandel te bestellen. Het is echter makkelijker om de klikbutton van Boekscout hierboven te gebruiken. De bestelling vindt dan direct plaats en heeft u het boek zo snel mogelijk in huis. 

bottom of page